Vieraita kävi, ja tarjottavien piti olla gluteenittomia ja maidottomia. Ruoaksi tein kirkasta lohikeittoa ja tonnikalasalaattia (tonnikala, Semper gluteeniton makaroni ja herne-maissi-porkkana)
gluteeniton ja maidoton marjapiirakka tavallisesta ohjeesta muokaten:
4 munaa
4dl sokeria
200g juoksevaa Sunnuntaita
n.7dl vaaleaa Semper gluteeniton jauhoseos
2,5tl leivinjauhetta
2,5tl vanilliinisokeria
1,5dl vettä
Aineet vain sekoitetaan kulhossa ja lopuksi lisätään vesi. Kaada pellille. Laita päälle n.5dl (tai haluamasi määrä) mustikoita (voi olla jäisiäkin). Paistetaan 200 asteessa n.30minuuttia. Ripottele vielä paistamisen jälkeen sokeria pintaan.
gluteenittomat ja maidottomat piparit (taas tavallisesta ohjeesta muokattu):
125g juoksevaa Sunnuntaita
0.75dl sokeria
0.75tl leivinjauhetta
½tl vanilliinisokeria
2.5dl Semper vaalea gluteeniton jauhoseos
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää kuivat aineet.Anna kovettua hetki jääkaapissa. Tee pyöryköitä ja kasta ne sokerissa. Paista 200 asteessa n.12-15 min.
Bailey´s -Mascarpone-kakku (ainakin olevinaan, ei gluteeniton, esteettisyys on kaukana ulko-asusta).
ohje Kaurislapselta.