No tämmöisiä väkerryksiä sain aikaiseksi. Ei kovin taiteellisen näköisiä tosin.

Voileipäkakku

vaalea ja tumma paahtoleipä 9 palaa pohjana ja 4 kerrosta. Kostutus lihaliemellä. Väleissä vain yhdenlaista tahnaa: savukinkkukuutio, herkkusienisalaatti, pippurituorejuusto, sinihomejuustomurupussi, partajugurttia (iso pyöreä sangallinen purkki, kuvassa parrakas mies). Päällä Flora cuisine sipulinen ja samaista partajugurttia. Koristelu: juustoraaste, herneet, kirsikkatomaatit, paprika ja cashew-suolapähkinöitä.

873302.jpg

Kinuskimisu          Emerald city:n ohjeen mukaan on muuten sikahyvää, minulla vaan ei kaikki täytteet mahtuneet millään mukaan, kun vuokan reunat tuli vastaan.

873309.jpg

sokerittomat leivokset 

sokerittomia pipareita murskataan ja juoksevaa margariinia pikkuisen sekaan. Painellaan tuorekelmulla vuoratun muffinssivuokan pohjalle. Päälle kaadetaan seos: Flora vispiä, hasselpähkinärouhetta, sokeritonta suklaata raastettuna (perunankuorimaveitsellä meni hyvin), sokeritonta kuumennettua kaupan mansikkakeittoa, johon sekoitin liivatejauheen. Koristeeksi seuraavana päivänä suklaaraastetta.

873306.jpg

täytekakku 

Tavallinen 5 munan kakkupohja jaetaan 4 osaan. Väliin laitoin mustikkaa, vadelmahilloa, mandariinilohkoja ja ananaspaloja, sekä Flora vispiä ja valkosuklaanougatmoussea (pahviloota) sekoitettuna. Päällä onneton pursotusyritys ja hopeakuulia. Ihan ite tein! Näistä sanoista saa meillä nykyään jo makoisat naurut.

873298.jpg