Täällä taas. Köhä ja kurkkukipu on vaivannut, mut kuumetta ei kuiteskaan ole. Valmiita töitäkin ois pari, mut ei oo ollu kameraa lähellä. Nyt ois pari päivää vapaata ja mukuloilla syyslomaviikko, tarttis tehrä jotain. Ne ei kuitenkaan halua mitään ja mul on pää ihan tyhjä. Ulkona on muutama aste pakkasta.  Johonkin ne kyl vielä raahaan, vaikka väkisin!

Eilen tein hyydykekakun, kun oli vanhaks menevä Mascarpone-juusto jääkaapissa. Tein piparipohjan ja täytteeksi 2 purkkia Flora vispiä, 1 Mascarpone, vaniljasokeria, purkki persikoita pilkottuina. Liivatteen sekoitin persikoiden liemeen. Päälle ripottelin nonparelleja. Vauhdilla se tuntui menevän parempiin suihin. Otin sen maisteltavaksi jo parin tunnin kaapissa olon jälkeen, kun yleensä otan vasta seuraavana päivänä. Ihan hyvin se jo pysyi "kasassa".

Näin tänää yhen koristekranssin, johon oli liimattu kuivattuja mandariinikiekkoja, valkosipulia, kanelitankoja, pähkinöitä yms. Oli kivan näkönen. En oo koskaan ite kuivatellu niitä hedelmäkiekkoja, muistan vaan, kun yks tuttu kuivatteli ja sanoi, et kestää ihan älyttömän kauan kuivua. Pitäisköhän joskus kokeilla.

Nekku on nyt sitten tehnyt virkkaamalla hiirimaton. Hiiri ei kyl sit enää toimi.

Aurinkokin paistaa, joten lähenpä sitten raahaamaan porukoita johonkin. Adios!