Tässä viimein valmis työ  niistä taikataikinajutuista, joita aiemmin näytin.

1010193.jpg

Tiimarista ostettu taulupohja. Päällystin sen kukkakankaalla ja reunat vanhojen lempifarkkujeni kankaalla. Väriyhdistelmät ei kyl nyt mee ihan nappiin, enkä oo tavaroiden asetteluunkaan tyytyväinen. Suurimman osan hilpetööreistä jätin pois, teen niistä joskus toisen taulun tms. Taikinat kiinnitin kuumaliimapistoolilla, johon koskin ekaa kertaa. Hämmästyin oikeastaan, miten paljon se sitä liimaa syö, vai meniköhän multa jotain pieleen. Tämmönen tää nyt kuitenki on. Ai niin. Kun homma oli valmis ja olin ripustamassa sitä seinälle, huomasin, et oli tietysti koukku alapuolella!!!! Hermo meinas mennä. Onneks oli pehmeetä ainetta, joten "tekniikan ihmelapsena" irrotin ruuvin ja tussasin sen siihen yläreunaan kiinni. Se jopa pysyy siinä!

Uunissa on mandariininsiivuja kuivumassa kranssia varten. Ekat siivut meni ihan mustix ku unohin ne sinne. Oltiin nähkääs keilaamassa! Sit lähettii kylää ja mandariinit paistu uunissa. Nyt on uudet siivut.

Meillä tapahtuu myös nyt jotain muuta ihmeellistä. Huomenna on Sinooperissa joku erikoisilta, ja -20% alennus ostoista. Aateltiin Nekun kaa mennä sinne, mut kas; neidin rahaposassa ei oo kun kärpäsiä. Laski sitten viikkorahalistasta mitä saa ja alko tekee kaikkee, et sais viel lisää ennen huomista. Roskat on viety, mikro pesty, lupasi tehä mulle kerrosleivän (josta kieltäydyin), ja nyt imuroi olkkaria ja eteistä! Ihmeiden aika ei siis ole kokonaan ohi!