1068289.jpg

Melko pienet ostot tuli tehtyä käsityömessuilta. Mieli ois kyl tehny enemmänkin, mut ku ei rahapussi anna myöten. Sydänpiparikynttilöitä ostin pari pussia (4kynttilää), 2 arkkia tarroja (toinen on Nekun, joka halusi myös takana näkyvät kivet), kullanvärisiä aukollisia korttipohjia ja taskupeili kivikoristein. Ai niin unohtu kuvasta:

1068296.jpg

pakkaus paperinarukukkaköynnös-tarvikkeita ja Nekulle pari rannerengasrautalankaa ja niihin helmiä. Kyllä on nyt taas tekemistä, jos vaan joku tekis. Miksiköhän pitää aina hamstrata kaikkea? Jos käyttäis kaikki jo olemassaolevat jutut pois, niin tulis vaikka kuinka paljon valmiita juttuja, mut ku aina on ruoho vihreämpää aidan takana. Nyt en kyl osta vähään aikaan mitään.

Kyllähän siellä messuilla oli jos jonkinlaista käsityöyrittäjää myymässä tuotteitaan; oli tosi erikoisia malleja, joita en osais vaikka täysii yrittäisin (niitä on kyl aika paljo...) ja "tavallisia" malleja, joita en ollut ennen nähnyt, joita siis periaatteessa voisi tehdä itsekin, jos vaan joskus ehtisi ja olisi inspiraatio kohdallaan. Vähän jäin haikailemaan semmosten pienten kangaspuiden perään. Isompia en pysty käyttämään, ku ei kädet kestä sitä lyömisvaihetta, mut semmoset pienet, kokoontaitettavat vois olla kivat.      Vieläkin ihmettelen sitä väen paljoutta. Onnettomat mentiin sinne ja ajateltiin et syödään siel sitte jotain, mut ku ruokapaikkoihinkin oli kymmenien metrien jonot! Sämpylöillä sitte pärjättiin lähes koko päivä ja ekalle huoltsille sitte syömään, ku pois lähettiin.

Näytänpä nyt tähän samaan syssyyn vielä miten se min hameentekele edistyy. Tosin piti oikein ääneen ihmetellä, et onko tää meiän neiti nyt viime kuukauden aikana vielä venähtäny, ku ei loppupää meinaa tulla vastaan ollenkaan. Haluan nimittäin et hame on nilkkoihin asti.

1068300.jpg

Vieressä on piponalotustekele, valkonen 7-veikka. Toi hamehan on Nalle coloria. Huono valinta sinänsä, et ku oon yrittäny käyttää just oppimaani palmikkoneuletta pätkittäin säännöllisesti, niin ne ei nyt näy ollenkaan. Hyvällä mielikuvituksella ne voi nähä. Ehkä ne kuitenkin pikkusen näkyy ku hame on päällä ja venyy leveyssuuntaan, on nimittäin muuten joustinneuletta.