1143036.jpg

Kirjakerhosta tilasin kirjoja ja oli semmonen tarjousjuttu määrää koskien, et piti vielä tilata täytekirja. (Meissä kaikissahan asuu pieni Sulo Vilén, joka sai aina halvalla kaikkea). Valitsin tämän. En oo viel ehtiny tutustua lähemmin, mut näyttää ainakin kiinnostavalta. Vähä ku selailen, niin oon jo ihan tekijä ja voin perustaa oman vaatealan yrityksen: Sartsan huopatossutehdas. Siellä sitte nimesä mukasesti ois ihan hiljasta, nimittäin sen alkuinnostuksen jälkeen. Aikuisten oikeesti saatan tosta kirjasta jotain pientä joskus yrittääkin.

Miä oon kova tekemään kaikenlaisia listoja eri asioista. Onneks, sillä oisin näiden joululahjojen kanssa muuten jo ihan solmussa. Paketointia on harrastettu harva se päivä ja koko ajan epäilyttää, et onko sittenkään lasten jutut tasapuolisesti koottu.

Kaksi työvuoroa enää nykyisessä lastenhoitotyössäni ja sitten siirryn takaisin vanhustyöhön. On tää melkosta muutosten aikaa. Ei ihme jos pää on kun tuulimylly. Onneks välissä on lomapäiviä reilu viikko, niin ehtii asennoitua.