1314055.jpg

Eipä tää nyt maailman selvin kuva oo, mut näkee jotain kummiskin. Tää on siis elämäni eka deco-sivu/ aukeama, jonka oon tehny tai ees nähny. Ja joku fiksumpi vois sanoo et ei toi oo oikeenlainen, mut siinä se ny kuiteskin on.  Deconhan omistaa  Minna ristipistoilija.  Harkitsin tossa jo oman decon matkaan laittamista, niin sit näkisin mitä kaikkea muut näihin decoihin laittaa. Näinhän toki tästäkin 3 aiempaa aukeamaa :)

Liivini edistyy melko nopeasti, kaula-aukko on jo aloitettu. Haaveilen vetoketjusta edessä, mut se on sitte taas sen ajan ongelma, että saanko sen siihen asiallisesti kiinni. Eilen kävin taas ystävällä "kudontapiirissä" tai "marttakerhossa", niin ku me sitä ite nimitetään. (ollenkaan väheksymättä ihan oikeita Marttoja :)  )  Ystävä teki sipulipussin virkkaamalla.   

  Tässä päivänä muutamana oon myös pistelly kesken jäänyttä ristipistopöytäliinaani, josta voi sitte ottaa uuen väliaikakuvan, ku saan vielä vähä näkyvää tehtyä. Naurattaa vieläkin oma "viisaus", kun tilasin hienon ristipistotyön ja se muka kesti niin kauan tulla, et sain äipältä tän pöytäliinaprojektin välipalatyöksi. Hehheh. Oisko tästä vuos vai kaksi. Liina on täysin kesken. Eihän se tietty mihinkään katoa, vaikka välillä huilaileekin.