Kiki neuvoi kurkistelemaan postilaatikkoon. Sen tein, ja sieltä kurkisti lootan täydeltä postia. Lähinnä iso paketti, jossa oli kaverini tekemä kaulahuivi. Mm.

1276532.jpg

Kaulaliina, ihan minun väriä. Sävy ei kyllä erotu tässä kuvassa sen paremmin, kuin Kikin blogin kuvassakaan. Nuo kullanväriset kimalteet kyllä erottuvat. Lisäksi oli suklaata (slurps!), omin käsin ostettu ystävänpäiväkortti (hienoin paperinarukoristein), silmukkamerkkejä,  tikkari ja Eskimo-lankaa vielä Nekullekin, joka ei ole tehnyt silmukkaakaan Kikin kaulaliinaan. On silti kyllä kovin iloinen lahjuksista! Kuten miäkin! Kiitos! Kuten jo lähettäjälle kommentoin, en ole vielä omaani lähettänyt, joten nyt pukkasi vähän paineita.

  Arvatkaa mitä teen?  Kaikki on poissa kotoa (vähän aikaa) joten saan "salaa" syödä. Ensin pieni grahamlihapiirakka ja jälkiruoaksi valkosipulijauheella maustettuja poppareita. Tässä ruokaa laittaessani tuli vähä nälkä... Keksin muuten ihka uutta ruokaa ja jos se onnistuu (lue: on syömäkelpoista), voin antaa ohjeen teillekin.