1303186.jpg

Tää on joskus aikoja sitte otettu jostain blogiohjeesta, anteeksi, etten muista mistä.

Susu-piirakka (Tein Pätkiksistä)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Pohja:

150 g voita tai margariinia

1 dl sokeria

1 muna

3 dl vehnäjauhoja (laitoin gluteenitonta jauhoseosta)

1 tl leivinjauhetta

 

Päälle:

1 dl vanilliinikreemijauhetta

3 dl maitoa

200 g vaniljatuorejuustoa

(0,5 dl sokeria)

2 tl vaniljasokeria

2 munaa

15 kpl Susu-patukkapaloja irtokarkkilaatikosta (=150 g)(eli Pätkiksiä)

 

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita vanilliinikreemijauheen joukkoon maito, anna saeta hetki.

Lisää joukkoon tuorejuusto, sokerit ja munat, sekoita tasaiseksi.

Silppua Susu-palat piirakkataikinan päälle, kaada päälle vanilliinimössö.

Paista 200 asteisessa uunissa puoli tuntia uunin alimmalla ritilätasolla.

 

Anna jäähtyä kunnolla, muuten täyte on todella valuvaa!

ARVONTA