Oma liivi Kauneimmat käsityöt lehestä ei oo yhtään edenny, mut piti vaan alottaa jo anopille semmosta lyhyttä pitsireunaista jakkua. Lankana on Malibu ja malli uusimmassa Novita-lehessä. En meinannu millään päästä alulle, purkasin moneen kertaan, sit tajusin, et min levee käsiala tekee siitä liian ison ja aloin tekee M:n sijasta S-kokoa. Nyt on S-koon alapitsihelma tehty ja ei voi ku todeta, et taitaa olla liian pieni. Jee jee! Tää oikean koon löytäminen on mulle aina yhtä vaikeeta. Siks en yleensä teekään kellekään mitään tilauksesta. Se on sit eri juttu jos teen jotain, jonka joku sen jälkeen omii.

1379758.jpg

Mulla on nyt niin paljo puikkoja, et päätin jättää tän näille puikoille ja alottaa toisilla kokoa M. Jos lankaa jää, tai ostanko sitte lisää kenties, teen S-kokosen loppuun, jos huvittaa. En kyl tiiä kelle, ku tää ei tosiaankaan oo minun väriä.

Niinpä vaan meni taas viikonloppu töissä. Ennen oli töitä n. joka 3. viikonloppu. Nyt on kääntyny päinvastoin. Viime viikonloppu iltavuoroa, nyt aamuvuoroa :) Mikäs siinä. Kivahan niiden mummojen ja pappojen kanssa on touhuta. Vaan kivempi ois kyl tietty olla kotona, kun muukin perhe on.