Nekku tykkäsi velipojan neulomasta korvapiposta ja päätti ite kokeilla samaa virkkaamalla. Lankoina Mambo ja pehmeä Tango.

1413707.jpg

Me ollaan myös Nekun kaa mietitty et jos osattais, niin laitettais joku deco liikenteeseen. Tää osaaminen liittyy nyt lähinnä siihen et saadaanko aikaseksi jonkinnäkönen vihkonen, johon niitä sitten tehtäis. Papereita ois, mut inspiraatio oottaa vielä ilmestymistään.

Kovasti tekis mieli alkaa virkkaamaan kappoja olkkariin, ku löysin aivan ihanan enkelikapan ohjeenkin. Minul ku on niitä enkeleitä olkkaris ihan kiitettävästi... En vaan keksi minkävärisen tekis, ku haluisin jotain värikästä, ku kaikki muut kapat on valkosia tai luonnonvalkosia. Toisaalta se enkelikuvio ehkä vaatis just sen valkosen. Vaikeaa.

Nyt pitää lähtee tekee meiän kosketinsoittajalle nuottitehtäviä ainakin F-avaimelle. Heppu on soittanu jo useamman vuoden, mut ku kysyy et minkä niminen nuotti, nii johan menee sormi suuhun.

Tänää tulee Tanssii tähtien kanssa, joka kolahtaa minuu niin hyvin, et en meinaa pystyy tehä käsitöitä samalla ja se on jo aika paha juttu!