Lastenkekkerit oli ja meni, yksi poika oli sittenkin laktoositon... Onneksi sattu olemaan vähä kaurajäätelöä pakastimes, et sai sille ees jotain sipsien ja popparien lisäksi. Tikkusethan kävi onneksi myös.   Hyvin ehin viel soittokeikallekin illalla. Jostain sain vielä ihmeellisen energiapuuskan, ja aloin taas illalla leipomaan. Sunnuntainahan meillä on varsinaiset synttärijuhlat sukulaisille. Nekku 9v (täyttää muuten tänään, ONNEA) ja isoveli 16v (Täyttää 29. päivä).

Pakastimeen tein Jack Bauerin ohjeella (Geishan vaihdoin Fazerin siniseksi, ku sattu olee kaapissa) suklaamokkapaloja.

1494153.jpg

Sitte viel kinkku-valkosipulituorejuusto -muffinsseja, jotka oli mukaeltu Ullan unelma-blogin ohjeesta, jonka oon ottanu talteen joskus muinoin.

Kinkku-aurajuusto-muffinssit       (Ullan Unelma)

 

1.kulho:

4dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

½tl suolaa

2. kulho:

2dl maitoa

2kananmunaa

75g sulatettua voita

3. kulho:

100 g savukinkkua rouhittuna

100g aurajuustoa murusteltuna (laitoin valkosipulituorejuustoa, ku sattu kaapissa olemaan)

1 sipuli pilkottuna

½ tl mustapippuria

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sekoita jokaisen kulhon ainekset sekaisin. Yhdistä 1 ja 2 kulhon ainekset. Lisää 3 kulhon aineksen joukkoon ja sekaisin. Annostele 12 muffinssivuokaan, ripottele pinnalle hieman juustoraastetta. Paista   200 asteessa n. 20min

1494155.jpg

 

Nää oli tosi hyviä, teen tänää viel toisen satsin pakastimee. Samalla pääsin testaa tätä uutta silikonimuffinssivuokaa. Hyvin pelitti :)

 

Kylhän miä illal viel niitä palmikkosukkiakin neuloin. Kantapäät on nyt valmiina molemmissa. En tiiä johtuko valvomisesta vai mistä, mut aamusin on tosi vaikee päästä käyntiin. Tänääkin oon ottanu jo päikkäritkin...