Koko ajan on tohinaa, eikä kutoo ehi ku vähä aikaa nukkumaanmenon jälkeen. Eilen illalla sain topintekeleeni tähän vaiheeseen. Minusta tää on aika nättiä neuletta. Toivottavasti tää on hyvä myös valmiina, kun nää itellein tekemäni ei yleensä. oo.

1597640.jpg

Malli on uusimmasta Novita -lehestä. Alhaalta leveämpi ja ylempää kapenee. Vähä toivoisin, et tää ehtis valmiiksi rippijuhliin.

Eilen siivosin Nekun huoneen POISTOsiivouksena,  kun ei neiti ite saa mitään näkyvää aikaseksi.  Tein kerran ennenkin saman, eikä huoneessa ees ollu sitä lelumäärää, mut aina kaikki ku kaatopaikalla. Eilen ku neiti oli koulussa, tein hyökkäyksen. Kaikki lelut pois ja roskiin tavaraa monta pussia. Vain pehmolelut, kirjat ja nukkekoti sai jäädä. Koulupöytäkää ei oo ikinä ollu noin siisti. Nyt siinä mahtuu jopa tekemään läksyjä. Tosin ne loppuu kesäksi... Neiti tuli koulusta ja itkun ja valituksen sijasta kuuluikin "ihanaa äiti, siä oot siivonnu min huoneen!". Kaikki kadonnu ei ehkä viel oo selvinny.  Vielä pyysin Nekkua itteään valkkaamaan poistuvat pehmolelut ja hän halusikin ottaa vielä kaikista kuvan. Kattokaa, mut älkää järkyttykö pahasti, ne kun on kaikki niin rakkaita.

1597633.jpg

Miten voi puhdistaa nahkahanskat ja -rukkaset? Neuvoisko joku?