Tein raparperipiirakkaa ensin yhel toisel ohjeel, sit kokeilin tätä, joka olikin parempaa. Mukaan ois voinu laittaa viel muutaman mansikan, mut menee tää näinkin.
Eilennä iltapaksi (myöhemmin lisätty: mikä ihmeen iltapaksi?) tein sit vielä jauhelihapiirakan, vai miksi tätä nimittäis.
Kaupan suolaisten piirakoiden taikina kaulitaan pellin kokoiseksi. Paistetaan jauhelihaa, jonka sekaan kaadetaan Uncle Ben´s kastike. Mulla se oli sweet & sour (mieto). Kaadetaan jauhelihaseos taikinan päälle ja raastetaan vielä juustoa kaiken päälle. Hyvää ja nopeaa. Vaikka voishan ton pohjataikinan tehä itekin.
Edit: Rasa kyseli kommenteissa, et paljonko mitäkin. Yksi semmonen pakastetaikina riittää pellilliseen, enkä tarkota nyt mitään voi- tai lehtitaikinaa, vaan sitä piirakkataikinaa suolaisille piirakoille. Jauhelihaa n. 400g tai haluamasi määrä, ei taida olla kovin tarkkaa. Ja voishan tätä varmaan tehä esim. broileristakin.