Tän hirmuisen kevätväsymyksen keskelle saapui paketti yllättävältä taholta. Henkilöltä, jolle miä olin sky, eli Annelilta. Hän halusi muistaa minua "pienellä" vastalahjalla. Jäin tosiaan miettimää, et millainen ois ollu se iso muistaminen. Se ei ois varmaan mahtunu autoon...         Ensin oli paketti, jossa kauniisti silkkipapereihin paketoituja juttuja

1531950.jpg

Ensin kattelin jonkun aikaa pelkkää paketteja sisältävää pakettia, ennenkun rohkenin alkaa mitään availemaan. Sit avasin kääreet (sorry, unohin kääntää nää kuvat...)

1531953.jpg

Yksi kuva kertoo enempi, ku tuhat sanaa. Ihmeissäni kävelin tän ohi monta kertaa illan aikana, ja aina pysähyin kattomaan, et mitä ihmettä. Kortti on kaunis ja helmityö myös. Annelin omaa tuotantoa, luulen ma. Lukemista vaikka kuinka ja paljo. Kahvimaistiaiset ja mitä ihanaa lankaa!  Sen hankintaosoite on tällanen.Yritän kuumeisesti keksiä mitä kivaa siitä alkaisin tekemää. Perästä kuuluu. Nekku ihastui hama-helmipussiin ja piti heti päästä sitä kokeilemaan. Olen kyl tosi otettu tästä paketista. Suuri kiitos! Se todella piristi päivää.

Ihan muu juttu vielä: Nea ja Tanzza, en pääse antamistanne osoitteista blogeihinne. Jos haluatte laittaa osoitteen uudestaan, niin yritän paremmalla tuurilla :)