Meillä on terassinteko meneillään. Ensin purettii vanha kuisti. Sit pojat kaivo maan sopivalta alalta pois. Mies siellä pääarkkitehtina tekee ja käskyttää poikia. Kalliomursketta pohjalle ja valettu tukitolpat, joiden päälle on jo laitettu paksut parrut, joihin tulee kiinni varsinainen lattia. Tekstistä varmaan näkee, et miä en oo ihan juonessa mukana rakennushenkilönä. Puuta pyörii pihalla eri muodoissa. Mm. tämmöisiä

1587838.jpg

Nekku sai inspiraation ja sahasi kuution, johon maalasi täplät. Tulipa sahan harjoittelua. Neiti on ihan onnesta soikeana, kun syksyllä menee uuteen kouluun (mus.luokalle) ja alkaa tekninen työ ja englantikin. Se on vähä outoa, et sielä koulussa on enkkua luettu jo 2. luokalla, mut nyt ku tulee kaikista kouluista musiikkiluokalle oppilaita, niin kaikki ei oo lukenu enkkua, kuten ei Nekkukaan. Siitä huolimatta kaikki on samassa ryhmässä. 

Tätä ohjelmaa ku on joka päivälle, niin eilen oltii Nekun kaa musiikkiopiston koesoitossa, jossa kaikki 1 vuotta opistossa opiskelleet joutuu näyttää osaamisensa ja arvioidaa, saako jatkaa. Läpi meni. Oikeastaan kukaan heistä ei reputtanu, joten en tiiä onko se ees todennäköstä, et joutuis lopettaa. Tänää päästää sit viel konserttii illalla. Mulle ois kyl jo tää juokseminen riittäny...   Eilen käytin myös pojan vyöhyketerapeutilla, ku jalat on aina vaan kipeät, vaikka jalkkiskin on ollu jo pitkään tauolla.