Eilen alko työt hyvin, kun molemmat iltavuorolaiset oli tullu useamman viikon lomalta :) Siinä sitte ihmeteltii asiaa jos toistakin, eikä päästy kysymään keltään. Tänään pitää ottaa uusiksi.

1659103.jpg

Tajusin eilen kun töiden jälkeen neuloin keltaista topppia, että se ei olekaan kaulalenkkitoppi, vaan siihen tulee olkaimet. Miten olinkaan sen siitä lehen kuvasta niin väärin kattonu. Ei sillä, et se haittais. Ihmettelin vaan takakappaleen pituutta, kun aina vaan käsketään neuloa lisää pituutta.

Pihanhoito on ihan retuperällä, mutta eipä sekään haittaa. Luumupuu on ihan kuollu känkkärä, mut en suostu kaatamaan, ennen kun nään onnistuuko min kokeilu. Laitoin sinne juurelle kärhön kasvamaan ja toivon, että se siitä hienosti leviää. Loman aikana on ainakin tullu oksiin pituutta reilusti. En tiiä kukkiiko vielä tänä vuonna. Mietin, että pitäiskö laittaa toinenkin kärhön taimi sinne juurelle. Tämmönen pihataide vielä menee läpi, mut mies ei oikein innostunu, kun sanoin tekeväni meiän pihalle semmosen hiljaisen kansan, joka lomamatkalla nähtiin.