Hei kaikki koululaisten vanhemmat. Hyvinkö menee läksyjen kanssa?? Meillä menee niin  hyvin, että kulloinkin kotona olevan aikuisen ei tarvi suunnitella mitään omaa menoa,  kun läksyt kestää iltaan asti. Siitäkin huolimatta, että oot käyny joka välissä hoputtamassa tai tarkistamassa. Ei mikää ihme, että viime viikollakin oli iteltä takki ihan tyhjä perjantaina. Pojat jo onneksi hoitaa ite omat läksynsä. Muistaakseni niilläkin oli Nekun ikäsenä melko hidasta touhua, joten odotettavissa on, että läksyt alkaa sujua jo 6. luokalla   :( Nekkuhan meni siis nyt kolmannelle.  Tuntuu, että mikään hampaidenpeusta, syömisestä jne. ei suju vahtimatta.

Nuorempi poika jännää huomista, kun täyttää 15, että saako mopokorttia heti vai ei. Aikataulut ei taas täsmää mitenkään päin. Työt haittaa minulla vapaa-aikaa, mut niin tuntuu olevan näillä koululaisillakin.

1815793.jpg

Nappasin kuvan pikkuruusustani, joka oli alkukesän hautausmaalla, mut lakkasi kukkimasta. Meinasin heittää huitsiin, mut sitte istutinkin tähä ruukkuun ja nyt se kukkii kun viimestä päivää.

Jaksamista koululaisten vanhemmille ja tietysti myös niille koululaisillekin.