Kyllä kätevä emäntä keksii keinot pulmatilanteissa :D

1970419.jpg

Piti oikein ottaa kuva tästä virityksestä. Cannellonit, eli ne täytettävät putkimakaronit pitää olla laakeassa astiassa, eikä päällekkäin pienessä astiassa, joita ois kyllä ollu. Ainakin luulen etteivät saa olla päällekkäin. Cannelloneja ei kuitenkaan ollu tarpeeksi peittämään koko astian pohjaa, joten täytin tyhjän osan vuokalla, joka oli vettä täynnä. Ihme kyllä, nesutkaan ei valunu tyhjälle puolelle.

Tää on muuten hyvää ruokaa ja täytteen voi säveltää omastakin päästä, vaikka virallinen ohje löytyy kyllä laatikon kupeesta. Loota on samanmallinen kuin lasagnelevyloota, jos satutte näitä kaupasta ettimään.

Töissä oli nyt tämmönen minipäivä, joka päättyi opiskelijan arviointipalaveriin. Mitenkähän nyt työt sujuu, kun ne pitääkin tehä ite, eikä opiskelijalla voi enää teetättää!!

Tänään selvisi myös, että saimme muutaman tutun kanssa paikan tulevilta markkinoilta. Nyt alkaa vähä jännittää, että onko sitä riittävästi myymistä ja vielä oikeanlaista, joka vois ihmisiä kiinnostaa. Onhan mulla toi kattoa kohti kohoava pino noita neuleita, mut kait siellä jotain muutakin pitäis olla. Onneksi on vielä aikaa väsäillä.