Kiitos vaan kommentoijille angorajutuista. Vähä masentaa vieläkin. Täytyy kattoo teenkö mitään, vai jatkanko joskus. Pesin jo tehdyn osion puikoilla roikottaen ja kuivettuaan se nöyhtäsi taas. Hankaushan sen varmaan tekee.

Tänään  on ollu ihan mahoton päivä. Töissä oli hommia tauotta ja sit nupiksi työnohjaus. Naama punottaen sieltä sitte suoraan postiin laittamaan pakettia mummolle Turkuun ja Pirjolle, joka kiinnostui muutamasta markkinatavarastani,  ja hankkiutui niiden omistajaksi :D  Töistä suoraan  kotiin ja poika ilmotti, että puolen tunnin päästä pitää olla naapurikaupungissa harjottelemassa trumpettikappaleita säestäjän kanssa. Viemäänhän se oli lähettävä, kun toinen on ollu just kipeenäkin. No ei siinä mitään, mut kun Nekku oli menossa 18 ksi Anna Abreun konserttiin, enkä ehkä olis ehtiny häntä sinne kiikuttaa. Otettiin sitten yhteys PAPPAAN, joka on kaikkien aikojen lapsenvahti. Nekku sinne ja poika harjotuksiin, jossa vartuin aulassa kirjaa lukien ja lähes pilkkien (en ihan kuorsannu). Takaspäin mennessä tankkaus ja Nekku haettiin papalta, ja ehittiin vielä heittää se konserttipaikalle. Eiköhän se sieltä sitte soittele, kun tilaisuus loppuu. Otti kynän ja paperia mukaan, kun aikoo metsästää nimmaria :D Takastullessa oli ihan pakko käydä Siwalluksessa hakemassa jätskiä, kun oli niin kauhea NÄLKÄ ja teki mieli jotain hyvääkin...  Kuten huomaatte, meillä on aika impulsiivista toimintaa. Välillä se on melko sietämätöntä, mut useimmiten ihan mukavaa. Kaikesta selviytyy, kun vaan menee ja pistää homman alulle.

Pitää vielä lisätä, että Nekku voitti konserttilipun koulun arpajaisista. En olis häntä sinne oikein mielellään laskenu ja laskeskelin, että mahollisuus lipun voittamiseen oli pieni, niin eikös tää ollu ensimmäinen, jonka nimi vedettiin hatusta!

Pipareita tehtiin yhtenä päivänä ja pidettiin suorastaan taikinansyöntikilpailu. Joulupipareissahan on parasta taikina :D Nekku oli suorastaan järkyttynyt, kun taikinaa sai syödä enemmän kuin pystyi. Tein 4-kertasen taikinan, josta kyl riitti paljon pipareiksikin. Tässä osio paistumaan menijöistä. Performanssitaidetta, jonka aiheena "erittäin hiljainen kansakunta".  Mies innostui tekemään näitä ihmispipareita. Kuvassa ei näy niitä, jotka oli jostain osiosta amputoitu.  Pitäähän kaikki hyväksyä joukkoon!

2149869.jpg

Piparit on munattomia ja ohje löytyy täältä viime vuodelta. Tykkään tästä taikinasta, vaikka kananmunaa ei enää tarviikaan varoa.