toinen näistä pötiköistä meni siis ihan syteen ja saveen, johtuen raaka-aineesta, joka ei ollu ihan villaa, vaan käsittelemätöntä villahahtuvien näköstä lankaa. Piti kuitenkin kokeilla, vaikka tiesin. Toinen onnistu ihan hyvin,  vaikka onkin aika pieni. Minul ei ollu tarpeeksi villoja isoon. Nää kaikki villat on askarteluun ostettuja huovutusvilloja, eikä siis mitään Hahtuvaista tms. Ja oikein. Kommentissa jo todettiin että tää on vinkkiä siitä T.I.L.A.-ohjelmasta.

2158569.jpg

Melko pieni pöytäliinanpläntti tuli. Isompikin kyl onnistuis ihan kivasti. Joskus voin kokeilla, jos meille ilmiintyy niitä hahtuvia tms. juttuja.

Astiapyyhkeen päälle levittelin villoja (ohjelmassa oli lakana). Koko komeuden päälle muovia ja toinen astiapyyhe. Rullataan. Rulla kiinnitetään esim. kumilenksuilla. Sitten rullat työnnetään sukkahousunpuntteihin ja pesukoneeseen 60 asteeseen parin pyyhkeen kera. Pesun jälkeen puretaan varovasti ja silitetään. Voi vähän venytellä, jos työ antaa myöten ilman reikiintymisen vaaraa...