Tällä perinteeksi muodostuneella joulukalenterilla on tänään alotettu kuukausi. Kalenteri on äitini ristipistelemä ja minä laitan lenkkeihin roikkumaan 3 x jotain (kaikille lapsille) noihin lenkkeihin. Kaikkea ei voi laittaa kerralla, ettei tuu liikaa painoa.

Lisäys myöhemmin: Pitikö noihin LENKKEIHIN siis laittaa jotain?

2100527.jpg

Menin pari päivää sitte lähikauppaan (en menny kävellen, menin autolla :) )  ja kun pääsin ovesta sisään, tuli myyjä ja ojensi mulle täyden kennoston just vanhaksi menneitä Kinder-munia! Eli oiskohan siinä ollu noin 24kpl. Lapset oli vähä ihmeissää ja mies sano, että pitikö niitä nyt noin paljo ostaa kerralla. Se oikeesti luuli, että miä meen joulun alla ja ostan 24 Kinderiä tosta vaan! En oo ihan niin vipi.

Vähä oon yrittäny imuroida, ettei hukuta p....aan, kun emäntä on koko ajan puikot kädessä kun on vähäkin vapaata. Tänään en itse asiassa oo viel ehtiny, kun piti ottaa päiväunet (seurausta yökausien kilkuttelusta), käydä kaupassa ja, koska ei tarvinnu tehä ruokaa, laitoin alulle 2 taatelikakkua. Mietin tässä, että mahtaakohan noi pussissa olevat irtotaatelit olla yhtä hyviä kun ne palana myytävät. Niitä ei nyt ollu kaupassa. Aattelin jättää toisen kakun syöntiin ja toisen viedä töihin, kun lupasin muinoin, että vien töihin jotain, kun saan pyörään 1000 kilsaa täyteen. Lupaus täytyy lunastaa.