Eilen illalla klo 21 alkaen olin lukion joulujuhlassa. Ohjelma kesti yli 2 tuntia! Ikinä missään koulussa, omassa tai lasten, en oo nähny noin antaumuksellista ohjelma-antia rennoissa merkeissä. Jälkeenpäin kuulin, että kaikkien ryhmien oli pitäny järkkää jotain ohjelmaa, mut mikään niistä ei kyl vaikuttanu jäykältä. Nuorten miesten runonlausuntakin oli vaan ihan viihdyttävää, kun ne siirteli mikkiä kourasta kouraan. Oli myös näytelmiä, yksinlaulua, yhteislaulua, soitinesityksiä, sekä 2 bändiä. Juhlan jälkeen opiskelijat suuntasivat vielä yökirkkoon, 23.30 alkaen, niin saivat korvattua tän lauantaipäivän sillä. Miä lähin kotiin, kun meiän yhteisoleminen pojan kanssa ei muutenkaan ollu niin tiivistä :D  Sehän kielti minua ensin tulemasta koko kekkereihin. Ohjelma oli niin hyvä, että oli ihan kiva kun menin. Ja sitte tuli semmonenkin ajatus, että näin paljon nuoria aikuisia! Mitähän kaikkea he tuovat tähän maailmaan nyt ja tulevaisuudessa. Vähä tämmösiä kummallisia mietteitä...

Tänään aamulla oli nuoremman pojan yläasteen 9. luokan joulujuhla, johon ei oo koskaan kutsuttu vanhempia. Nähtiin sitte vasta kotona todistus.

Nekun joulujuhla oli myös hieno ja paljon esityksiä. Musiikkiluokat sijaitsevat koulussa, joka on paljo suurempi kuin Nekun vanha koulu ja joulujuhlatkin joudutaan pitämään 3 kappaleena! Todistus oli ihan hyvä, eikä keltasia korttejakaan nyt jaettu hänelle yhtään :D (Niitähän tuli siis kaiken syksyä 1/5 unohdusta).  Nekulla oli päällä tällaiset vaatteet.

2161551.jpg

2161570.jpg

2161555.jpg

Nyt on monta kuvaa, kun minusta tää poncho-huivi-yhdistelmä, jonka sain ajoissa valmiiksikin, oli tosi onnistunut neule. Ohje on uusimmassa talvi-Novita-2008-lehessä, joskaan ei samassa muodossa. Lähinnä ulkomuoto on sama. Ohjeessa oli paksua lankaa, mutta tää on 7-veljestä raita. Takaosa on siis ihan suorakaiteen muotonen kappale, jonka etukulmat käännettiin eteen ja virkattiin tuommonen kukkanelio, jolla päät kiinnitettiin. Hapsuja neliöön ja taka-alaosaan, sekä vielä helmiä kukkaan, niin valmista tuli. Neule sopi hyvin yhteen tän vanhan hameen kanssa, joka onneksi vielä riitti pituudesta.