Kerta se on ensimmäinenkin, eli tässä kokeiltiin kynttilöiden tekoa valmiista kynttilämassasta. Nekku on maalannut suurimman osan ja miä yhen. Arvaatteko minkä...? Oikealla puolella tommonen 2-sydäminen amerikkalaishenkinen kynttilä "HI!" -tekstillä. (Tiesittekö muuten miksi suomalainen pelästyi kun englanninkielinen ystävänsä näki hänet merenrannalla ja sanoi "hi".)

2113207.jpg

Tänään on ihan uskomaton päivä. Mies on iltavuorossa koko viikon ja on vähä lastenhoito-ongelmia. Miä pääsin klo 16 oltuani töissä viimeiset 3 tuntia ATK-koulutuksessa, kun MINUSTA on tehty ATK-tukihenkilö meiän alueelle. Kyllä on ehdokkaista ollu puutetta :O Miä olin vissiin ainoa, joka ei osannu  kieltäytyä.

Sit kotii ja huomasin, että on kummipojan synttärit  ja sinne piti syöksyä heti. Tehtiin pikavisiitti, sillä kohta puoliin alkaa ysiluokkalaisten vanhempainilta, jonne myös pitää mennä. Tähän kun vielä lisätään se yhtälö, että tää laho-aivo ei oo osannu käydä taas eilen illalla nukkumaan ajoissa, niin päässä tuntuukin jo aika mahtavalta. Mutta en miä valita. Pitää vaan ottaa asia kerrallaan, niin kyllä niistä kaikista jotenkin selvitään :D