Nyt ei ollu postissa, eikä liikenteessäkään oikein paljo porukkaa ja työpäivän ketutuskin on jo laskenu. Hain skyltä saamani joulukuun paketin kotiin, tai muuten oisin saanu sen vasta maanantaina. Tääläpäin postit ei oo auki lauantaisin.

No. Paketissahan oli kaikkea jännää. Tosin laatikon tyhjennys meni minulta ihan ohi suun, kun Nekku oli tyhjentäny sen ennen kun ehin sanoa juuta tai jaata! Tässä tää nyt kuitenkin on.

2158571.jpg

Suklaakahvia jouluherkutteluun ja sille tietysti erikoiskuppi Iittalan tekosia. Kuvassa pöllö, niinkun kirjafaneilla pitääkin :D Kahvin jälkeen voi pyyhkästä suupielet valkosiin, tai punasiin servetteihin. Punasissa enkuleita, joka on ihan min juttu. Kortti oli myös. Kirjassa, jonka nimi on Illat meren rannalla (kirjoittanu Nicholas Sparks), on jännä lappu, johon aion kyllä tutustua tarkemmin. Siinä sanotaan, että kun saa kirjan, pitää ilmottautua tai jotain sinnepäin nettiosotteessa ja luettuaan täytyy taas "vapauttaa" se toiselle lukijalle, eikä se koskaan maksa mitään. Erikoista.

Suuret kiitokset sky:lleni, joka myös paljasti itsensä blogikommentissa tänään ja osoittautui Kikkailijaksi. Käykäähän kurkkimassa hänenkin touhujaan!

Kiitokset myös Päiville kirjaystäväringin vetämisestä!