Yhteenveto viime vuoden käsitöistä, jotka tulivat näkyviin pikkuhiljaa myös täällä. Täytyy sanoa, että jonkinmoisia sukkia osaan nyt tehä, ainakin oon harjotellu kovasti. Samoin lapasia. Niitähän en oikein oo osannu aiemmin tehäkkään. Monet näistä on löytäny käyttäjänsä ja paikkansa, mut jonkinverran on vielä varastossakin. Vissiin pahan päivän varalle :)

NEULOTTU

lapaset x 14

kämmekkäät x 3

pipot x 14

sukat x 11 ja½

barbin vaatesetti x 4

kaulaliinat, huivit x 5

bolero x 2

toppi x 2

vauvannuttu, Green Day slipari, liivi, hame, ponchohuivi

VIRKATTUA

poncho x 3

kaulaliinat ja huivit x 6

tossut x 2

sormikkaat, yhdistelmäliina, kassi, pöytäliina, matto, patalappu,

OMMELTUA

kassi

hame x 3

tyynyliina x 20

Tällä hetkellä ei käsityöt oikein etene. Ei vaan huvita. Teen sitte kun huvittaa. Niitä kaikkia, ties montaako, jotka on kesken. Nyt palelee vieläkin, kun oltiin pari tuntia sitte Nekun kanssa hiihtämässä. Jaksettiin hivuttaa jalkoja eteenpäin 10 kilsaa, vaikka puolet matkasta olikin Nekulle aika tervasta. Ei halunnut mennessä kääntyä, vaan piti jatkaa kääntymispisteeseen saakka. Sitte kävikin ohrasesti. Sisua siinä likassa kyllä on.

Pohja piti taas vaihtaa, kun edellisessä ei ne linkitetyt tekstit näkyny ollenkaan. Uutta kivaa kissapohjaa en nyt löytäny/ jaksanu ettiä, joten valkkasin sitte tän piano-version. Jos vaikka muistais harjotella enempi, kun näkee ton kuvan :D Pohja on taas Bluelta.