Tänää on päivä, jolloin on 6 harrastelijaorkesterin yhteinen konsertti. Eilen oli kenraaliharjoitus. Laitan myöhemmin kuvan, jos sellasen onnistun saamaan. Nekku lähtee papan kanssa kattomaan ja annan heille kameran mukaan.

Eilen tuli lähes valmiiksi Nekulle tarkotettu pääkalloliivi, jota oon tehny jo vissiin joulusta lähtien. Vain vetoketju puuttuu. Sitä ei tietenkään minulta löydy, vaikka vetoketjuja on varmaan 50 varastossa, jostain kertyny. Aina on väärä väri tai pituus. Täytyypi ostaa.

Valmistuvan työn huumassa alotin uuen Nauru Keskeneräsiä töitä ei ollukaan enää joka sormelle. Olen jo pitkään säilytelly esillä yhtä pitkien sukkien ohjetta. En vieläkään tiiä, pysyykö sellaset jalassa, mut sithän sen näkee. Sikäli-mikäli ne valmistuu. Oli sen verta myöhä, etten viittiny mennä enää Nekun huoneen vaatekaapille lankalootalle kaivelemaan, vaan alotin valkosesta 7-veikasta, joka sattu olemaan lähempänä. (Näin ne langat valitaan! Helppoa.) Ei se edes vastaa ohjeen lankaa, joten nähtäväks jää mitä tulee. Vai tuleeko purkutuomio.

Eilen saunassa Nekku esitti minulle mielenkiintosen kysymyksen :" Jos sul ois äiti jonkun jo kuolleen ihmisen joku tosi vanha, tai antiikkinen esine, niin pesisitkö äiti sen joka päivä, vai antaisitko likaantua?"

Melko vaikea kysymys taasYllättynyt