Hitaasti mut varmasti valmistu tää liivi. Alotin joskus joulun jälkeen. Lankana on käytetty 7-veikkaa. Pääkallon malli on yhestä pikkulehestä (Novitan), jota en nyt löydä yhtään mistään. Aika kivan näkönen kallo, ja oisin suositellu sitä muillekin. No. Laitan sen sitte tähä, jos satun taas löytämään. Liiviä en oo yhtään höyryttäny, joten kallot on vähä kurttusia paikoin. Oli kiire saada päälle ja huomenna kouluun.

Liivi on siis Nekulle, eli noin 140cm. Vetoketjun ompelu sujui aika mallikkaasti, kun joku täälä blogissa kerran neuvoi kiinnittämään sen käsin. Liivi itse on tehty minun omien aivoitusten perusteella. Yhessä vaiheessa näytti tulevan liian iso, mut ihan sopiva tää on ja on vähä kasvun varaakin.

Kaikenlaista on sattunu ja tapahtunu, mut en oo tänne mitään kirjotellu, kun on ärsyttäny, ettei oo mitään valmista työtä näyttää. Tää on kuitenkin pääasiassa olevinaan käsityöblogi.

Sunnuntain konsertti meni ihan mallikkaasti. Sitä kuvaa ei oo. Yllätys, yllätys, kamera jäi kotiin! Aina sama juttu. Soittajia oli siis noin 60. Kappaleina oli mm. What a wonderfull world, Memories, Aaverykmentti, Pajarien tulo, Thundercrest, Illan varjoon himmeään ja Hiljainen kylätie (laulusolistin kanssa), Hercule Poirot (saksofonisoolo), La Mer, La Strada, From Russia with love (trumpettisoolo), Ravistettava ennen käyttöä, Myrskyluodon Maija, Muistoja Pohjolasta. Osa oli vapaasti suomennettu, kun en muista englanninkielistä nimeä. Jännittävin osuus tais minun kohalla olla se, kun minun piti osallistua kappellimestarien kukittamiseen lopussa. Toinen puoli konsertista meni sitä jännätessä...

Tänään kävi pianonvirittäjä, joten sekin asia on taas pois päiväjärjestyksestä vähäksi aikaa. Virittäjän lähdettyä Nekku lähes väkisin raahasi minut luistelemaan!  Viime talvena oon viimeksi luistellu ja meno oli sen mukaista. Hirveän pelottavaa puuhaa! Tuntuu, että kun olen aikuinen, niin putoan kaatuessani tosi korkealta Huuto En sitte kaatunu, kun menin hissukseen. Sielä oli kaks venäjää puhuvaa naista, jotka kierti sitä kenttää aina vaan. Mietin, että onkohan luistelu Venäjällä kovinkin suosittu liikuntaharrastus? Harvoin näkee suomalaisia aikuisia keskenään luistelemassa.

Tänään olin koko päivä paita väärinpäin päällä, eikä kukaan sanonu siitä mitään. Lappu keikku leuan alla!!!

Nyt taidan käydä nukkumaan. Mukavaa illan- ja yönjatketta valvojille!