Eilen kävi vieraita, joiden joukossa erikoisruokavalioita. Kahvipöytään tein näitä:

Tää kääretorttu oli ihan hyvää, vaikka näyttää vähä kärsineeltä. Se on tehty ihan tavallisen kääretortun ohjeella, mut muutettu jauhoja ja vähä muutakin.

marjakääretorttu

4 munaa

1,5dl sokeria

1,25dl Semper hieno gluteeniton jauhoseos

0,5dl perunajauhoja

1tl leivinjauhetta

täyte: mansikoita ja mustikoita sellaisenaan kattilaan ja vähä hyytelösokeria--keitin niistä soseen ja jäähytin                                           Sitte keitin Oatly -kauramaidosta pienen maitokiisselin, lisäsin maitoon vaniljasokeria, sokeria ja perunajauhoja.

Pienet lettuset ihan lettujen ohjeella, nesteenä Oatly kauramaitoa ja jauhoina käytetty  Semper hieno gluteeniton jauhoseos. Paistamiseen 70% Keiju (joka kuulemma käy)

Lettujen kanssa Oatly jäätelöä.

Tänään kävin kävellen saattelemassa Nekun kouluun ja heitinkin sitte oikein kunnon kävelylenkin takastullessa. Sit kävin kaivelemassa lankavaraston. Etin kaikkia keltasia ja vihreitä lankoja, kun oon jo pitempään suunnitellu tekeväni jotain pääsiäiseen liittyvää, kun koulussa tulee olemaan pääsiäismyyjäiset. En tiiä tuleeko valmista, vai ei. Oli kuitenkin ihan kiva kaivella langat taas läpi Nauru Laitoin sitte vielä sivuun 7-veikkoja mummolle Turkuun vietäväksi. Se istuu sielä palvelutalossa ja kutoo minkä ehtii.

Nyt meinaan mennä laittamaan pesukoneen pyörimään ja sitte soitan pianoläksyt (tänään ois taas tunti...) Haaveilen vielä kaivavani kaikki pieneksi jääneet vaatteet ja muuten vaan poistetut. Ajattelin kattoa voisko niistä jotain ommella ja jos ei, niin ainakin järjestän ne pusseihin menemään paikalliselle avustusjärjestölle.

Mukavaa päivää kaikille!