Sen verran oli pakkasia, et saatiin tehtyä jäälyhtyjä. Niidenkin jäätyminen kesti yllättävän kauan. Nekku oli laittanu erilaisiin pieniin purkkeihin jäätymään pikkujääpalasia. Muistinkin, et kerranhan me tehtiin jääkoristeita. Tässä yksi häthätäinen kyhäelmä.

Se on tehty maitotölkkiin ja lenkiksi on taivutettu piipunrassi. Voishan nää nätimpiäkin olla, kun tekis oikein ajan kanssa. Siinä se nyt kuitenkin roikkuu.

Minun tekis mieli pullaa, mut kukaan ei tee sitä minulle. Mikä neuvoksi? Vai pitääkö oottaa laskiaiseen? Eihän siihekään oo kun pari viikkoa.

Hyvin on tarttunu Euroviisumania minusta Nekkuun! Miä kun tulin töistä, niin tää oli kattomassa Suomen karsintaa tallenteelta ties monettako kertaa. Edelleen oon sitä mieltä, että Signmark ois saanu voittaa... Meillä on säästössä vielä viime vuoden varsinaiset Euroviisutkin. Niitä pitää aina välillä kattoa. Niissäkin oli ihan sikahyviä biisejä. Toukokuussa saadaan taas uutta katottavaa :D

En oo mikään tekniikan ihmelapsi ja kovasti ihmettelenkin, että tänä hypertekniikan aikakautena ei digiboxille tallennettuja juttuja pääse siirtämään dvd:lle! Kyllä ennen oli toisin, kun ne vedettiin suoraan nauhalle. Kasettisoittimilla sai nauhotettua radiosta hyvää musaa. Minul on muuten kasettejakin vielä 2 muovipussillista. Kuuntelen niitä usein meiän antiikkistereoilla, joissa on viel kasettipesät. Muistelkaas nyt vaikka Tuomari Nurmion Punaista Planeettaa. Siinä vasta hyvä kasetti!