Hirvittävä pino vanhoja pieneksi jääneitä ja käytöstä poistettuja vaatteita! En oo ihan äsken niihin koskenu. Olen vaan aina työntäny yläkaappiin pois näkösältä. Eilen tyhjensin ne kaikki meiän sänkyyn ja yhestä kaapista löyty vielä säkki. Niitä oli niin paljo, et meinas alkaa ahistaa, että kuinka saan ne nukkumaanmenoaikaan mennessä pois! Ei ollu oikein mitään ihmeellistä. Muutaman vaatteen siirsin syrjään oottamaan restaurointia. Yksi T-paitapari kuitenkin pääsi jatkoon.

1234860377_patalappu 002.jpg

Nekun T-paita ja isompi minun. Värit sopii hyvin yhteen.

1234860144_patalappu 004.jpg

Kuvan laatu on vähä häkäräinen, mut oli muuten niin hassu asento. Nekku ei ollu ihan täysin vakuuttunu vaatteen hienoudeta. Olis pitäny olla napapaita ja silleen. Muutenkin se hyökkäsi kaikkien vanhojen vaatteiden kimppuun ja meilkein itki, kun kaikki RAKKAAT ja PARHAAT vaatteet on häneltä otettu pois ja KATO NYT KUN NE SOPII VIELÄ! Muutaman T-paidan hellyin antamaan takasin, kun ne jollain lailla vielä menee. On kait ollu niin nafteja, että oon ottanu pois käytöstä.

Iltaan mennessä sain kaikki pois sängyltä. Osa suoraan säkkiin, osa pinoihin oottamaan pienempien käyttäjien katsastamista. Sen jälkeen säkitän loput ja vien sinne avustusjärjestön varastolle.

Tänään on niin kova pakkanen, etten taaskaan lähteny hiihtämään.... Petivaatteet on kuitenkin ulkona rapsittuina.