Tässä vaiheessa on menossa pitkät sukkani.

Näistä piti tulla reisipituiset, mutta aloin mamailemaan ja päätin tehä vaan polvisukat. Aattelin, että ne greisimallit ei välttämättä pysy ylhäällä ja missäs niitä pidetään? 

Tänään oli viimenen työvuoro (ilta) ennen lomaa. Eli NYT ON LOMA!!!!!!!!!Mitähän tekis??... Kaikki muut on nyt sitte töissä ja koulussa.  Viikon päästä vois mahollisesti pöllytellä Turkkuseen kattomaan mummoa. Saa nyt nähä.

Jaahas. Nyt alkaa muukin porukka kotiutua. Nekku tosin nukkuu jo sohvalla, kun ei suostunu menemään sänkyynsä kehotuksesta huolimatta. Olenkin nyt ottanu sellasen linjan, että en yksinkertasesti hermostuta itteäni, vaan annan olla ja katon miltä tyttö näyttää kun herää tosta kohta. On nimittäin viime aikoina koeteltu hermoja oikein olan takaa. Päätin, että kun alkaa hermostuttaa, niin menen toiseen huoneeseen. Piste. Mies tuli töistä iltavuorosta ja nuorempi poika seurakunnan nuortenillasta. Vanhempi poika onkin menny kaverille yökylään.

Tulikin muuten mieleen yks työkaveri, joka kerto hermoilleensa lasten kanssa kotona, kunnes hermot kireinä kysy pojalta, että haluatko alkaa elämään vapaata elämää?? (oli kesäaika, eikä koulua). Poika onnessaaan, että joo. Kaks päivää meni, ja kun ei oikein mikään perusasia enää sujunu, kun vapaan elämän myötä piti myös huolehtia enempi itestään, poika tuli surkeena ilmottamaan, että ei enää halua vapaata elämää.Jalka suussa Kyllä tää lastenkasvatus on melkosta taidetta ja lapset ei ees ite tajua sitä! Välillä on itellekin mukava kuulla muiden kommelluksista ja henkisistä painiharjotuksista. Mites teillä sujuu?? Vuorotyö on kyllä melko vihonviimenen lapsiperheen arjessa. On vaikea pitää minkäänlaista järjestystä, kun omakin elämä muuttuu koko ajan. Öitä!