Keräsin tosiaan niitä kelta-vihree-sävysiä lankoja esille ja aattelin tehä jotain pääsiäisen väristä juttua. Pannulaput oli ekana mielessä. Ajattelin, että nyt saan semmosiakin lankoja menemään, joita ei oikein mihinkään muualle saa käytettyä. Kattokaa mikä kauhea turnu siitä syntyi!

Samalla mallilla saa oikein nätinkin pannulapun aikaseksi. Tää on läheltä vielä hirveämpi kun kuvassa. Tukittu Lankana käytetty jotain ihan ohutta keltasta ja sitte Novitan ikivanhaa Tropic -kesälankaa (keltaista ja oranssia). 

Kuvan taustalla näkyy yksi meiän perheen terveydenavaimista (ainakin kuvittelen niin). Meillä on koko ajan tuoreita herneenversoja kasvamassa ja niitä sitten popsitaan ihan sinällään. Hyvä on menekki!

Ajattelin nyt laittaa semmosen vinkkiarvonnan pystyyn, että mitä voisin tehä niistä langoista????? Jotain pääsiäiseen liittyvää siis. Lankoja on kaikenlaatusia virkkauslangasta villalankaan. Ja älkää nyt sanoko että tipuja, jos ei ole esittää mistä löytyy ohje (suomeksi).  Jos et tiukan mietinnän jälkeenkään keksi mitään, niin osallistu kuitenkin arvontaan Cool Palkinto on jotain toistaiseksi määrittelemätöntä. Osallistua saa vaikka 1.3. asti. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!