Sain parittomille hanskoille tehtyä parit. Päädyin tähän, koska inhoan purkamista (oli langanpäätkin jo päätelty), enkä löytäny ketään, jolla ois ollu vain vasempia käsiä.

Pesun jälkeen näytti siltä, että koneesta tulee ulos vain oikean käden hanskoja! Oli menny aika mytylle. Ois ehkä pitäny pyörittää vain puolen koneen ohjelma. En muista mitä oon aiemmin tehny. Peukaloiden aukominen oli myös hankalaa, vaikka oli muovia sisällä. Juuri oli aika ahdas. En uskaltanu laittaa enempää muovia, ettei tulis taas näitä Mikki Hiiren korvia.  Hanskalapasten tekeminen ei nyt kyl vähään aikaan innosta. Yhet ylimääräset mulle jää, jos joku kyselee. Nyt liittyy anoppikin meiän hanskalapaskerhoon Hymy Ite käytän omiani aika paljo, kun ne on lämpöset pyöräillessäkin.

Illalla pääsin taas jatkamaan ylipolvensukkiani. Toisesta vasta varsi menossa. Aikani mietittyäni taidan jättää sukat polven alapuolelle, kun en sittenkään keksi milloin voisin niin pitkiä sukkia pitää. Ehkä ne ois kivat jonkun talvihameen kanssa, mut toi hameiden pitäminen on vähä harvinaisempaa meikäläisellä. Mummot ja vaarit vois vähä töissä kattoo ku menis hameessa ja villasukissa Silmänisku Siitä tulikin taas mieleen, että nyt täytyy lähteä syömään pitsaa, jonka hain pojan TET-harjoittelupaikasta äsken. Sitte menen illaksi töihin.  Se on moro!