En oo tehny vissiin viikkoon mitään käsitöitä! Tarkotan neulomista tai virkkaamista. En ees telkkua kattoessa, vaikka se on just se juttu. Eilenkin kun tulin iltavuorosta, niin katoin viel Tanssit tallennukselta, mut mikään käsityö ei kutsunu. Ajattelin jo alottaa jotain uuttakin, kun vanhat ei kiinnosta, mut mikään uuskaan ei iskeny kipinää! Vähä outoa! 

Soittoa on ollu viikonloppuna enemmänkin. Lauantaina orkesterin kanssa kauppakeskuksessa. Meni tosi mukavasti, jos minulta kysytään. Soitettiin esim. Beautiful Maria, Too late now, Frenesi, Chanson D´amour.  Eilen olin lastenjuhlassa noitana, pellen, ilveksen ja Pepin seurana. Kuvaakin ilmeisesti tulossa, kun saan niitä sähköpostiini.

Tänään ois vapaa. Nyt ei taas oikein tiiä, et mihin tarttuis. Kaupassa pitää ainakin käydä ja pyykit on jo pyörimässä. Jauhelihakeittoa suunnittelin ruoaksi. Tässä sitä vaan kököttelen, naputtelen konetta ja kuuntelen iki-ihanaa Aki Sirkesaloa.

Vähän "siivoustakin" tein liimaamalla aiemmin muovaillut kuviot niille tarkotettuun taustaan, eli kirppikseltä muinoin löytyneeseen peiliin. Olisin halunnu tehä kahen peilin asetelman, mut Nekku halusi tietysti tän toisen (jolle ei luultavasti seuraavaan vuoteen sit kuitenkaan tee mitään...)

patalappu%20031-normal.jpg

Edit: Kiitokset ja terveiset vielä Tupunalle, jolta sain uudestaan Kreativ blog -merkin, joka löytyy tuolta aiemmasta postauksesta. En saa sitä sinne suosiolla, kun tein jotain ihmekikkailuja sitä kirjottaessani ja teksti on valkosta valkosella pohjalla, jotta se näkyis blogissa, jossa ei voi olla mustaa tekstiä pohjan takia ja miten se nyt oikein olikaan. Näkymätöntä tekstiä siis. Taikasauvakin hukassa, jolla vois näpäyttää sen esiin Silmänisku