Kauan sitte ostin massapaketin, joka pyöri pitkään askiskaapissa. Nekku toivoi suolataikinan tekoa, jolloin muistin, että otetaanpa massat kehiin. Aikamme ähellettiin ja lopputulos on tässä.

Kukahan ne vielä maalais?? Inspiraatio meni nimittäin vähä ohi. Näistä ei varmaan oikein nää mitä nää on, vaikka osa onkin aika selviä. Ehkäpä pidetään jännitystä yllä ja kerrotaan sitte kun valmistuvat (koska eihän ole itestään selvää, että ne on silloinkaan tunnistettavissa!).

Ihanaa, että viikko on ohi. Oli taas pelkkää aamuvuoroa, joka ei ihan oikeesti sovi minulle. En yksinkertasesti osaa käydä ajoissa nukkumaan. Sitä paitsi jos joutuu heräämään herätyskellon ääneen, ei olo ole koskaan pirteä, vaikka kello ois 10. 

Ja mikä parasta, nyt on 3 päivää vapista!

Eilen kävi jännä juttu, kun olin töissä autolla, niin näin kun yks ikäihminen fiineissä valkosissa vaatteissa oli pepullaan lähes risteysalueella. Pysäytin auton ja yhen toisen ihmisen kanssa nostettiin se sieltä pystyyn. Mummo vapisi päästä kantapäähän, mut vakuutti, ettei halua lääkäriin. En voinu sitä siihenkään jättää, joten kehotin mummon autoon ja vein kotiovelle. Tätsykkä sano varmaan 5 kertaa, että "kyllä on hienoa käytöstä kun lähetään saattamaan kotiin!" Se oli vissiin päivän hyvä työ. Eiköhän sitä ollukkin siinä koko viikon eestäViaton

Samassa risteyksessä veti kerran yks mieshenkilö pepullaan tien yli. Senkin saattelin kotiin, vaikka se oli kyl ihan ympäripäissään, eikä jalat meinannu kestää alla.

Kolmas kerta toden sanoo?