Aiemmin näyttämäni pitkät sukat valmistui eilen. Hyvin oon päässy eteenpän tästä! Näähän oli siis tarkotus olla ylipolvensukat, mut ne päätyikin reiluun polvipituuteen.

Etuosa on mallikuvioneuletta (Suuri Käsityölehti 11-12/2007) ja takaosassa joustinneuletta (2oikein, 1 nurin). Sukan yläosassa on nauhakuja, johon viritin väliaikaisesti noi keltaset nauhat. Pidän näitä nyt vaan ihan ilman nauhoja ja jos alkavat tippumaan, laitan ohuen kuminauhan. Lankahan ei ollenkaan vastaa mallin ohjetta, vaan on 7-veikkaa.  Joitain muutoksia olen tehny myös esim. kavennusväleihin.

Nää on aika ihqut käytössäKieli ulkona

Pakko kirjottaa vielä Kuorosodasta! Ei taaskaan minun suosikki voittanu (kuten ei euroviisuehdokkaanakaan!). Ei se mikään ihme oo, kun radiossa sanottii tänää, että Lappajärvellä jopa kirkkoherrakin oli kehottanu kansalaisia äänestämään! Melko yllättävää.  Ei Timon kuorossa mitään vikaa ollu, mut Mikki oli kuitenkin aika symppis ja hyväntekeväisyyskohdekin oli tosi tärkeä. Mut elämä on laiffii, kuten eräskin julkimo lausahti. Sitä ei pidä ottaa liian todesta.