Kävin äsken kynttiläkutsuilla naapurissa ja törmäsin yllättäen Heidiin Pienestä neulepajasta. Kävin äsken blogissasi, ja nyt muistankin miksen ole kommentoinu, vaan ainoastaan käyny välillä visiitillä. En osaa! Sielä ei ole sellasta kohtaa (nimi/URL -osoite), johon yleensä merkkaan tietoni kommentin jälkeen. Osaako joku neuvoa, kun olen näin yksinkertainen?

Täälä muuten hiljaiseloa. Neuleet neuloontuu, mut mitään ei valmistu.  Kevään tulo on pysähtyny, päivät on harmaita. Sain kiikun pestyä (se on se minun ylpeys!) tossa yhtenä päivänä ja nyt katos hohtaa suorastaan puhtautta. Lapsesta saakka oon ihastellu pehmustekeinuja ja nyt sitä on pidettävä hellästi, kun sen on viimein saanu hankittua :D Vähä vielä lämpöä, että siinä tarkenee istuksia.

Meillä on minun loman aikana kuulunu töissä kummia! Töissä ei kuulemma saa enää olla hauskaa! Pitää vaan hoitaa asiakkaita. Tosi asiallinen kommentti työnantajalta... No. Ehkäpä tää toisilta kuultu juttu on vähä kärjistetty. Toivottavasti ainakin! Nauruhan pidentää ikääkin. Kohta voidaan taas nostaa sitä eläkeikää!