Suunnittelin aiemmin tekeväni kassin näistä isoäitylin neliöistä. Sain ne vihdoin pääteltyä ja kaivelin esiin muinoin ostamani kahvat. Tällaselta se näyttäis.

patalappu%20022-normal.jpg

Nyt täytyis vissiin virkata neliöt toisiinsa ja tässä vaiheessa kai myös kiinni kahvoihin? Onks joku tehny paljo tällasia?Joku vuori kankaasta sisään ja sit se kai käsin ite kassiin ommellen.  Yhessä käsityölehessä äskettäin oli tehty kassinkahvoja neulomalla makkaraputkea ja täyttämällä hiukan ja sit kuromalla tietyin välein kiinni. Eli kuin makkarat kiinni toisissaan. Se näytti ihan kivalta myös.

Virkatut pääsiäiskanaset on jo saanu nokat ja tunika on jo kerran sovitettu. Se oli hankalaa, kun on pyöröpuikot ja neule alotettu ylhäältäpäin. Otin kahet pyörät lisää ja tasasin silmukat. Sit pujottauduin sisään. Ainakin se sopii. Väri vois olla jotain muutakin, mut kun tätä lankaa nyt sattu olemaan. Malli tuntuu edelleen tosi kivalta.

Eilen kävin hammaslääkärissä ja OLEN VIELÄ HENGISSÄ.  Reikiä löyty, KÄÄK, ja uusi aika on "jo" juhannusviikolla! Ei kovin nopeaa toimintaa. Tänkin ajan tilasin joulukuussa. Kyseessä siis arvauskeskuksen hammaslääkäri. Sen tuolin tyynyosa paino koko ajan min niskaa ja kun nousin ylös, niin koko takaraivo oli ihan puuduksissa ja pisteli. En ollu huomannu sitä maatessa, kun olin muutenkin kun heinäseiväs. Huuto