Meillä on loppukuusta kekkereitä tulossa ja pitäis jotain taas leipoakin. Tossa yks päivä yritin alotella ja tein suolasen puolta, eli mannapyörösiä.

mannapy%C3%B6r%C3%B6set-normal.jpg

Ohjeen olin napannu joskus kauan sitte ja nyt googlettamalla löysin alkuperänkin Mimmiltä. Sieltä löytyy alkuperäinen muotokin :), jos haluatte käydä kurkkaamassa. Miä olin vähä laiska ja pallojenpyörityksen jälkeen painoin lasilla paikan mannapuurolle. Lopputulos: liian paksuja pohjia. Muuten syötäviä. Minun mielestä. Muut täälä ei oikein syttyny näille...  Tää on nyt sämpylän ja mannapiiraan risteytys. Nättejä ne kyllä onNolostunut

Nyt kun olen alkanu kaivella cd-levyjä, joita ei koskaan soiteta, niin nyt täälä soi Kauko Röyhkä: Kaksi koiraa. Tää kolahtaa vieläkin, toisin kuin eilinen Dingo.

Nekku oli eilen tosi kivoilla kaverisynttäreillä. Yhen tytön vanhemmat piti niitä erään koulun liikuntasalissa (?) ja sielä oli mm. isoja patjoja, tais olla tramboliini, potkulaudalla sai kierrellä semmosia muoviesteitä, oli palloja yms. touhua. Vaikka se oli aika iso tila, eikä tyttöjä ollu varmaan kymmentä enempää, niin mukavaa oli ollu. Sielä keskellä muutama pikkupöytä, jossa limua ja poppareita yms. Kutsussa ois ehkä voinu mainita mitä touhutaan, niin ois osannu paremmin valita vaatteet. Onneks Nekkukaan ei missään rimpsukkamekossa lähteny. Maanantaina meillä ois sitte vähä perinteisemmät kaverisynttärit tiedossa. Tyttöjä tulee vissiin 5 kappaletta.