...ainakin keittiön pöyän osalta Jalka suussa Muuten täälä ei tunnu siivoavan kukaan. Ikkunanpesukauden olen kyl eilen avannu. Tänään jatkoin ja nyt on keittiön ja takkahuoneen ikkunat pesty. Toivottavasti vauhti pysyy ainakin samana, ettei viimeset jää pesemättä. Keittiöstäkin puuttuu viel verhot.

Nyt ois taas 2 iltavuoroa eessä. Nyt meil on tullu uuet ohjeet, että iltavuoroonkin kuuluu arkipäivinä se 30minuutin ruokatunti. Toisin sanoen ilta alkaa jo klo 13 ja päättyy entiseen tapaan 21.30. Mieluummin miä olisin venyttäny päivää toisesta päästä. Nyt aamupäivä on entistä lyhyempi.

Purkasin hartiaviitan alun. Siinä meni silmukat ja kuviot ihan miten sattuu ja osittaisesta korjauksesta huolimatta oli homma metässä. Onneks purkasin, kun se osottautu olevan ihan julumetun leveäkin! Nyt en tunnu saavan sitä enää alulle. Se ei oo koko aikana herättäny minkäänlaista innostusta. Kaikki muutkin käsityöt on sen takia pysähtyny. Illalla kattelin lehtiä ja löysin sen yhen ihastuttavan tunikamekon kuvan, jota jo aiemmin haaveilin tekeväni. Tässä nyt oottelen, et iskeekö toiminnallinen kipinä.

Ai hyvänen aika! Olin ihan unohtanu ne tiput, joita olen virkannu. Ne on edelleen vaiheessa... Ihmeellistä alkuinnostusta nyt joka asiassa ja sit homma lopahtaa. Pitää nyt kuitenkin yrittää saada ne ees pääsiäiseen mennessä valmiiksi. Ne pääsiäismyyjäiset, joihin niitä kuvittelin tekeväni, peruttiin. Tulossa on jonkinlaiset kevätmyyjäiset ja kuulin, että niissä menee yleensä vain syömiseksi kelpaava. No. Se siitä sitte.

Kovasti ootan, et pääsen pihalle koukuttamaan ja kilkuttamaan puikoilla. Viel ei tarkene kiikussa istuaCool KOLME päivää enää töitä ja sit alkaa viikko jäljelle jäänyttä TALVILOMAA!!!