Letun (NeuleNirvana -blogi nykyisin) innoittamana päätin muuttaa blogini nimeä. Ihan ite oli aluksi olevinaan tosi hyvä, kunnes tajusin, et on se Ihan itse -foorumi. Sit luulin, ettei nimeä voi vaihtaa ilman et menee kaikki listat sekasin.

Viime yönä en saanu oikein unta ja mietiskelin kaikenlaisia juttuja. Silloin tuli mieleen tällanen nimi. Nyt nimessä näkyy sekä kirjoittajan, että blogin nimi. Vaikka täälä on muutakin, kuin käsityöjuttuja, pidän tätä ite kuitenkin pääasiassa käsityöblogina. Siksi halusin nimen viittaavan jotenkin käsitöihin. Siitä siis silmukat. Sit mietin mikä vois liittyä myös musiikkiin, joka on niin lähellä sydäntäni. Soolo tuntui silmukoihin sopivalta sanalta. Ainahan soittajalla pitää sooloja olla, vaikkei olekaan basistiCool Sooloiluksi voi sanoa myös minun käsitöitä, jotka menee omia polkujaan. Alussa voi olla yhtä, mut lopussa ihan muuta! Valmiista ohjeestakin löytyy toisinaan aukkoja, jotka menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Työ on yllätys tekijällekin.

Toivottavasti löydätte tänne tällä uuellakin nimellä. Kiva kun käytte, jättäkää kommentteja, niitä on kiva lukea! Pyörähtelen myös vastavierailuilla.

Tässä vielä meiän poikien ja Nekun "suosikkipeliin" linkki. Hih hih hii...