Aurinko paistaa, mut silti viluttaa. Kävin kaupassa ostamassa ruukkuja, multaa ja yhden pelargonian. Samalla ostin pitkät sukat ja vedin ne heti jalkaan, kun lähin hameessa liikenteeseen. Hautausmaalle vein vielä pikkuruusun, toivottavasti ei tuu liian kylmiä öitä.

Eilen valmistui kaikenlaista. Yllättäin. Jääkiekkoa kattoessa. Sekin oli yllättävää. Kulkeissa mukana ollu Tango-kaulaliina, joka on tilaustyö ajan kanssa, tuli valmiiksi. Samoin joulukuussa alotettu Kaarna -kaulaliina sai loppusilauksen.  Tunikakin tuli valmiiksi, mut siitä ei oo viel kuvaa.

1241079912_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Musta Kaarna -kaulaliina, 8 puikoilla, 140g, pituus 155cm hapsuinensa.

Vaaleansininen Tango-kaulaliina, 4½ puikoilla, 95g, pituus 110cm.

Eilen tuli vietettyä ilta takkinarikassa. Oli aika sutinaa, vaikka ei varmasti ole yhtä paljo takkeja,  kun esim. jossain talvella pidettävässä konsertissa. Nekku on musiikkiluokalla ja heillä on konsertteja 6 vuodessa. 3. -luokkalaisten vanhemmat hoitaa aina narikat. Onneks osuu kohdalle vain once in a lifetime.

Kohta alkaa koululaiset kotiutua, kun on lyhennetty päivä. Nekulla on naamiaiset ja vanhimmalla pojalla on lukiossa kuulemma jotkut hippinaamiaiset, jotka ei hevimiestä hetkauta. Nuoremmalla pojalla on hattunaamiaiset ja hän pukeutuu lippalakkiin, joka on samanlainen kun luokanvalvojalla. Heh heh.

HAUSKAA VAPPUA!