Saksanhirvet (aiempi vaihe) on nyt tämän näköinen.

1239884136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toi taustan pistely vähän ärsyttää. Se on puolipistoilla, eikä järki meinaa ymmärtää, että sitä toista puolta ei pistetä. Montakohan vikatikkiä on jo tullu.

Täälä soi Dingon parhaat -levy. Lapset ei oikein ymmärrä, että se on yksi Suomen suosituimpia yhtyeitä kautta aikojen.  Nyt kun tätä kuuntelee, niin ei oikein itekään meinaa ymmärtää. Onhan sielä ne muutamat tosi hyvät hitit, mut ne muut. Ja eihän se Neuman tosiaan oikein osannu laulaa. Joku vetohan siinä oli, kun oli semmonen hysteria aikanaan. Muistan kun kaverin (vai olikohan mullakin) puukenkiinkin piti kirjottaa Dingo. Heh.

Yhtä asiaa oon taas ihmetelly. Nykyajan lapset liikkuu aina vaan vähemmän. Miksi siis koulujen liikunnanopet ei yritä tehä ihan oikeesti asialle jotain? Siis innostaa liikkumaan. Ehkä tää on yleistystä, mut jatkuvasti tulee Nekun jutuissa ilmi, että ei saanu osallistua liikuntatunnille, kun farkut jalassa (joillain oli tuulihousut joiden alla farkut ei näkyny, ja ei haitannu), ei ollu hiukset kiinnitetty ponnarille, ei ollu sisäliikkavehkeitä, jne. Sit ne, jotka on väärin varustautunu, joutuu istumaan kentän laidalla ja kattelemaan. Välillä ne ei saa ees kattoa toisiinsa, tai puhua mitään. Selät vastakkain.  Ymmärrän, että pitää olla säännöt ja niitä tulee noudattaa, mut onks ne joka paikassa oltava näin tiukkoja? Eikös tää yliauktoriteettimeininki just herätä sitä kapinahenkeä opea ja kouluainetta kohtaan? Vissiin kulkee perintönä, kun minullakin oli inhottava liikunnanope, enkä tullu sen kanssa toimeen. Ei paljo liikunta kiinnostanu myöhemminkään. Ne sai hyvät numerot, joilla oli Adidas -verkkarit.  Elämä on laiffii. Eihän tässä muu taas auta, kun todeta tää Matin elämänviisaus.