Vissiin jo kerroinkin tilanneeni kukkia kesäksi Viherpeukaloilta. En oo aiemmin tilannu kukkia ja mietinkin, miten se lähetys oikein onnistuu. Isossa väljässä pahvilootassa ne sieltä sitte eilen tuli. Sanomalehellä vuorattuina, kukin omassa pienemmässä kuljetuslootassaan.

1240981253_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oikealla 3 pasuunankukkaa, eri värejä pitäis olla. Vasemmalla 3 tarhaneilikkaa, joiden eessä sahanpurunyssäkässä 3 kallanmukulaa. Toi valkonen boksi on kuitenkin mielenkiintosin. Siinä on tulevat herkkusieniviljelmäni. Pitäis tulla 2-4 satoa. Laitan vaihekuvaa myöhemmin. Sen verran kurkkasin, että siel on multapussi, jotain tikkuja ja puol lootallista sienirihmastoa. YllättynytOnko kellään kokemusta sientenkasvatuksesta?

Saapas näkee mitä tallukka tekee, eli pysyykö nää asianmukasesti hengissä ja kukkivina kesällä. Jotain kastelustakin sielä ohjeissa puhuttiin....

MINULLA ON TÄNÄÄN HAMMASLÄÄKÄRI!!!!! Itku Käyn terveyskeskuksen hammaslääkärissä, jonne on tosi vaikea päästä. Tilasin viime joulukuussa tarkistusajan, kun vein yhtä asiakasta hammaslääkäriin. Aika oli huhtikuulle. Joulun aikaan alko hammasta koskea ja kipulääkkeillä menin pyhien yli. Sit yritin arkena saada aikaa, mut sinne ei päässy, vaikka yritin soittaa monta kertaa. Luovutin. Seuraavana päivänä kipu hävisi!

Nyt huhtikuussa luulin meneväni hammaslääkäriin, mut se olikin suuhygienisti! (MIksi siinä lapussa luki hammaslääkäri?!). Se sano, että ainakin yksi reikä näyttäis olevan ja tilasi minulle paikkausajan. Se on kesäkuun puolessa välissä. Varsinainen tarkistusaika on elokuussa! Mahtavaa. Minulle sopii, mitä kauempana se on, koska pelkään hammaslääkäriä. Eilen alko taas hammasta jomottaa ja päätin, että tänään tilaan ajan, kun on vapaakin,  niin sit se on siltä erää ohi. Hirveän jännittämisen ja hätäkakalla käymisen jälkeen uskalsin tarttua luuriin ja aika on tänään 12.45!!! IIIIK!

LISÄYS: Hengissä vielä! Eikä sattunu juuri ollenkaan! Puudutuspiikkikin oli niin hellävaranen, että luulin ensin, että toi nyt ei ainakaan vaikuta oikeaan paikkaan. Reikä on paikattu ja sit kesäkuussa sama hammaslääkäri jatkaa paikkausta.