Tunika tuli valmiiksi tossa päivänä jonain. Neulomisvaihe suju tosi nopeesti, mut lopputöissä meni iät ja ajat. Tää ei taas tunnun minun vaattelta. Johtuneeko väristä, vai mistä. Kuten kerran sanoinkin, niin joka kymmenes työ onnistuu huippuhyvin. Ne muut 9 on sit mitä on. Ei tässä varsinaisesti mitään vikaa oo, mut hmmm.

1241202842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohje löytyy siis Käsityökerholehestä, oisko maalis, vai huhtikuun numerosta. Parempi kuva täälä.  Etu- ja takahelma on tommonen epäsymmetrinen, mikä on tosi kiva. Hihat sen sijaan ei oo hyvät, johtuen ohjeen siansaksasta. Vaikka kuinka luin etukäteen, niin koko ajan oli jotain mikä piti alottaa jo kymmeniä kerroksia sitte. Tää oli hankalaa purkaakin, kun on niin liukasta puuikoilla, tää Bambu, ois menny alkuun saakka, että huiskis vaan.  Tää on tehty pyöröillä ylhäältä alas.

Tän päivän työt on tehty ja kotiinpalatessa tupa on ollu välillä tyhjä ja välillä on ollu porukkaa. Nekku jäi jo eilen mökille mummon ja papan kanssa. Vanhin lähti Porvooseen ja nuorempi poika lähti just mopolla sinne samalle mökille. Mies tossa just tuli kotii ja yks vieraskin ehti jo pyörähtää.  Haluisin mennä kiikkuun terassille neulomaan, mut ku takaraivossa pyörii koko ajan ne tekemättömät työt. Eilen sain aika paljo haravoitua, mut ihan vaiheessa se on silti. Unohtaisko vaan kaikki hommat ja viettäis aurinkoista päivää.