Laitoin yks päivä tonne sivuun, mitä keskeneräsiä töitä minul on. Sielä lukee mm. tyttövauvan mekko. Alotin sen ihan äskettäin vauvalangasta. Se oli kuitenkin ohjeeseen verrattuna aika ohkasta, joten fiksuna päätinkin käyttää sitä kaksinkertasena. Melko jäykkää kamaa! Aika muskelimimmi ois saanu se vauva olla. Koska a) olin ehtiny alottaa b) purkaminen on aika syvältä c) mallineule jostain syystä kiehtoi,  jatkoin vain päämäärättömästi neulomista. Sitte tuli idea. Hautasin sen. Tuli toinen idea, jota olenkin kehitelly matkan varrella.  Tässä vaihekuvaa

1241538411_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tähän liittyy siis toi punanen reikäneule, vihreä "hukkaputki" ja noi sukkahousut.  Kehityskelpoinen.

Noista sukkahousuista vielä. Niitä on lootallinen ja toin ne eräästä paikasta, jossa on on niitä lootatolkulla. Mitähän niistä vois tehä? Heitelkääs jotain ehdotuksia. Sukkahousukukkasia en jaksa näpertää. Jotain muuta siis. Vähä on ykstotisen värisiä. Voiskohan niitä muuten värjätä? Onko kokemuksia?

Tääläpäin liikkui muutamia vuosia sitte eräs mieshenkilö, joka kävi mm. meiän mummolla ja otti mukaansa vanhoja sukkahousuja ja langanjämiä. Niistä hän virkkasi mm. tossuja ja mattoja. Mitään ei ottanu palkaksi, mut mummo laitto ainakin välillä kahvipaketin mukaan. Mummolla oli useammat tossut, yhet jopa ulkokäytössä.

Täälä on taas eräällä neidillä koti- ja pyöränavain hukassa. (huokaisu!) Kaikki paikat on jo väännetty ja eletty eilistä päivää vaihe vaiheelta uuestaan. Ei löydy.  Pitäis varmaan mennä ite johonkin "ota rauhallisesti" -kurssille. Asioilla on tapana järjestyä.