Hukkaputken teko on ollu yllättävän hidasta. Sormet on vähä kovilla, kun on noin pieni kehä puikoilla, yhtä samaa.

1242055706_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kyseessähän siis edelleen nimeltä mainitsematon käsityö. Nimi tullee kerrottavaksi vasta työn valmistuessa. Varmuuden vuoksi. Ettei tuu yllätyksiä lopputuloksen kanssa. Se kehittyy pikkuhiljaa.

Ihan hirveesti himottaa alottaa tosta uuesta langasta. Tein neulenuotteja jo valmiiksi. Ajattelin alottaa toisen semmosen tunikan, jonka aiemmin tein. Nyt olen (?) vahingosta viisastunu, ja osaan tehä korjaukset väärin ymmärrettyihin ohjeisiin.

Kohta tulee vettä. Sen tietää siitä, että vein just pyykit pihalle. Viimeksikin tuli melkein heti. Aurinkoisena päivänä.

Euroviisut ne on pian täällä!! Niitä on täälä kovasti jo ooteltukin. Aluksi kaikki kappaleet oli aika tasasia, mut nyt sieltä alkaa nousta jo joitain helmiäkin seasta. Se Venäjän kappale on esimerkiks aika hieno. En kyl toivo Venäjän voittavan toista kertaa peräkkäin. Suomen viisukin alkaa saada jotain hohtoa, kun sen on kuullu noin sata kertaa...  Hirveesti on maat lähettäny julkkislaulajiaan liikenteeseen. Saas nähä miten ne sit menestyy tälläsissä mittelöissä. Se Patricia Kaas:in (onkohan toi ees oikein kirjotettu) kappale ainakin ihmetyttää, et mistä ne oikein vouhottaa. Ruotsin laulaja on ihan hassun näkönen. Pakko hymyillä, kun tulee niin iloseksi sen nähdessään. Kappaleesta ei oo mitään najua. Huomenna tulee siis eka semifinaali ja torstaina toinen.

LISÄYS KLO 19:05 : NYT SITÄ VETTÄ TULEE!!!! OIKEIN RAKEITA.