Justiinsa kotiuduin kirpputorilta myymästä. Eilen illalla kannoin auton täyteen "roinaa". Jos oisin säästäny sen homman aamuun, en ois ees lähteny, kun ilma on niin epämääränen. Aamulla tuli muutamia pisaroitakin. Tää oli tämmönen pienimuotonen ja halpapaikkanen (3e) kirppis, yhen järjestön järjestämä. Myin kaikkea uloskantohintaan 10centistä lähtien, joten saldo oli sit sen mukanen. Toisaalta jos oisin myyny kalliimmalla, en ois varmaan saanu mitään myytyä. Harmittaa aina kantaa samoja tavaroita takas kotiin. Sielä alko nimittäin sataa parin tunnin jälkee, eli n. tunti ennen lopetusta. Kukaan ei tarvinnu luistimia ja nappulakenkiä ja muita jalkkisvetimiä.

Oli minul neulekin mukana, mut siinä touhussa en ehtiny kun vääntää sen esiin, kun alko se sade.

Yks laitapuolenkulkija, mies, oli ikionnellinen kun löysi halvalla takkeja. Osti 3. Sillä oli päällä semmonen rähjänen nahkatakki ja se vertas, et toi sinun on paljo paremman näkönen ja ku oli  halpaa, niin osti kaikki.

Nyt tarvii  varmaan taas tehä vähä tiuhempi inventaario tavaroista, heittää osa pois ja lahjottaa osa hyväntekeväisyyskirppikselle.