Upeita kuvia tulossaNauru meikäläisestä. Tunika on valmis ja koska minua viime kuvauksessa käskettiin menemään aurinkoon, otin opikseni.

1243503542_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ylimäärästä rekvisiittaa on ihan kivasti ympärillä :) Ja jos ihmettelette mustelmiani, niin aitaleikkuri kävi kimppuun kun pengoin kirppiskamoja viime viikonloppuna tallin ullakolla. Ryhti on aina ihan loistava ja...

Ai niin tota tunikaahan tässä piti kattoa. Tässä on vielä toinenkin kuva.

1243503522_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sartsa eestä, Sartsa takaa. Puuttuu vain kuvat kun se istuu ja makaa. Tarkkakatseisimmat voi nähä tossa alhaalla vasemmalla samettiruusuntaimeni. Etkö näe? Kyllä ne kuitenkin sielä on.  Takana myös "neulomakiikkuni", jossa myös usein juon aamukahvia. Tänäänkin neiti sai minut sinne houkuteltua jo ennen seittemää! Meinattii jäätyä, mut kun kerran houkutteli, niin sielähän oltiin loppuun asti.

Leikkimökin edusta on ihan kamala, kun meil on tyttö, joka ei oo koskaan pitäny sitä oikeena mökkinä. Välillä se on ollu rojua täynnä, välillä sielä on leikitty saunaa kivineen ja vedenheittoineen päivineen.  Tavarat on usein mökin ulkopuolella.

No se tunika. Se on samalla ohjeella, kun edellinenkin (Suuri Käsityölehti 3/2009), mut nyt ymmärsin sen ohjeen. Ainoastaan hihansuut ja kaulus on eri tavalla, kuin ohjeessa, jossa käskettiin käyttämään virkkuukoukkua. Miä tein samalla mallilla, kuin helman. Eli neulomalla.  Tää tuntuis olevan minun vaate, vaikka herkkähipiäisenä tunnenkin pistelyä paljaalla iholla. (edellinenhän oli bambua, eli pehmeää). Täytynee pitää alla jotain toppia tai paitaa.

Lanka on Nalle Marjaretki: Lakka, jota sain äitienpäivälahjaksi äitiltäni. Kiitos vaanJalka suussa Puikot pyöröt, kokoa 4 tai 4½. Painoa teokselle kertyi 340g.

Ei oo välttämättä viimein tunikani. Nyt pitäis kyl välillä keksiä jotain muuta kivaa tekemistä. Toi käsijuttu on aika hankala, kun on edelleen kipeä. Maanantaina menen fysikaaliseen hoitoon.  En uskalla kertoa sille et olen neulonu... Lääkärikin ois eilen antanu sairaslomaa, mut en ottanu, kun ajattelin pärjäillä. Käsi liikkuu vielä!